Tonfiskpasta med vitlök
Recepttyp: |
Måltid |
|
Mattyp: |
Fiskrätt |
Tillagningstid: |
30 min |
Smakbetyg: |
3.50 (2 röster) |
Svårighetsgrad: |
Medel |
Pris: |
Billigt |
Recept
2 portioner
2dl creme fresche
1 burk tonfisk, gärna i olja
1 lök
1-2 paprika gul/röd
Valfri antal vitlöksklyftor, gärna massor
penne pasta för 2 portioner
Slå på vatten för pastan samtidigt som du hackar upp lök o paprika.
Stek grönsakerna i pannan med olja från tonfiskburken o ha i vitlöken.
När grönsakerna börjar bli lite mjuka, de skall ej stekas, så har du i creme fresche o tonfisken.
Rör om o låt den stå o puttra på svag värme.
När pastan e klar, häll av vatten o blanda med tonfiskröran o ät.
Bon apitet = mums mums
Receptförfattare: Ola "Gaffel" Gawell (2006-02-28)
|