SnabbsökningX

Avancerad sökning

Curryfisk

Recepttyp: Måltid
Rösta för hur gott receptet är:
12345
Du måste logga in för att kunna rösta!
Mattyp: Fiskrätt
Tillagningstid: 40 min
Smakbetyg: 1.67 (3 röster)
Svårighetsgrad: Medel
Pris: Billigt

Recept

2-3 port.

4 ägg
400 g fryst fisk (alaska)
100 g margarin
1 msk margarin
2 tsk salt
4 msk smör
2 tsk curry
2 msk hackad persilja

1. Hårdkoka äggen ca 8-10 min. Spola i kallt vatten och skala dom.
2. Lägg fiskfiléerrna i en smord panna, salta och häll över vatten. Låt sjuda under lock 2-4 min beroende på tjocklek.
3. Smält smöret och blanda ner Curry.
4. Skiva äggen med äggskivare -> hackade och strö på fisken. Häll över currysmöret och hackad persilja. Servera med potatis.

Receptförfattare: Ola "Gaffel" Gawell (2005-08-11)

Tillbaka till receptlistan

Utskriftsvariant Ändrad 2011-09-15 kl 23.28 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar