Curryfisk
Recepttyp: |
Måltid |
|
Mattyp: |
Fiskrätt |
Tillagningstid: |
40 min |
Smakbetyg: |
1.67 (3 röster) |
Svårighetsgrad: |
Medel |
Pris: |
Billigt |
Recept
2-3 port.
4 ägg
400 g fryst fisk (alaska)
100 g margarin
1 msk margarin
2 tsk salt
4 msk smör
2 tsk curry
2 msk hackad persilja
1. Hårdkoka äggen ca 8-10 min. Spola i kallt vatten och skala dom.
2. Lägg fiskfiléerrna i en smord panna, salta och häll över vatten. Låt sjuda under lock 2-4 min beroende på tjocklek.
3. Smält smöret och blanda ner Curry.
4. Skiva äggen med äggskivare -> hackade och strö på fisken. Häll över currysmöret och hackad persilja. Servera med potatis.
Receptförfattare: Ola "Gaffel" Gawell (2005-08-11)
|