SnabbsökningX

Avancerad sökning

Bacon && pepparrotssill

Recepttyp:
Rösta för hur gott receptet är:
12345
Du måste logga in för att kunna rösta!
Mattyp: Fiskrätt
Tillagningstid: 30 min
Smakbetyg: 3.67 (3 röster)
Svårighetsgrad: Lätt
Pris: Billigt

Recept

Detta recept är nog min 2:a bästa sill på sillbordet. Första plats har Karin Nilssons vitlökssill som är som godis!

But here goes.

Stuff you will need:
540 g löksill (ej avrunnen)
1 tsk honung, flytande
1 dl crème fraiche
140 gr bacon (tärnad)
2 msk pepparrot, riven
2 msk majonnäs

Gör så här:
Ta upp sillen ur lagen och låt den rinna av

Stek baconet knaprigt och låt rinna av och svalna på hushållspapper

Blanda resten av ingredienserna. Vänd sedan ner sillen och baconet, spara ev. lite till garnering.

Ställ i kyl och låt dra till nästa dag.
Håller ca 1 vecka i kyl.

Receptförfattare: Mattias "meklund" Eklund (2015-12-24)

Tillbaka till receptlistan

Utskriftsvariant Ändrad 2011-09-15 kl 23.28 ©Datatekniksektionen TLTH dwww[kanelbulle]dsek.se Lägg till i snabblänkar