Sammanställningen gjord av Magnus Bäck 1999-06-13.
De flesta hade varit med på de flesta momenten i kursen och medelpoängen 3,6 gavs.
Övningsledarna gavs i allmänhet goda vitsord, men några tyckte att övningsgrupperna var för stora och att det därför kunde ta för lång tid att få hjälp. I övrigt kommenterades inte övningarna så mycket, och medelbetyget var 3,28.
Föreläsningarna fick mest goda omdömen och gavs medelbetyget 3,34. Flera tyckte att de knöt väl an till verkligheten och att många bra exempel användes. Gästföreläsarna kommenterades i mycket positiva ordalag av många.
Laborationerna fick i huvudsak goda omdömen av de som valde att kommentera dem. Flera tyckte dock att några av laborationerna, främst metrologin var alldeles för omfattande och krävande. Medelbetyget var 3,2.
Många tyckte att böckerna var röriga, inkompletta och i behov av en ordentlig korrekturläsning. Någon kommenterade de många kompletterande häften som gavs ut under föreläsningarna och tyckte att de textavsnitten borde funnits i boken i stället.
Många tyckte att tentan var alldeles på tok för enkel och att det var för enkelt att få ett bra betyg. Trots detta var medelbetyget högt, 3,75, vilket man kan tänka sig beror på att de utvärderande gett ett högt betyg eftersom en lätt tenta upplevs som positiv även om frågan inte är formulerad på det sättet.
De flesta verkade överens om att kursen var en rejäl uppryckning från Fysik 1, men det var ändock många klagomål på att litteraturen var dålig och att tentan var för lätt. Föreläsningarna uppskattades dock, i synnerhet de gästföreläsande professorerna.
2001-12-15 kl 00.27 | srd@dsek.lth.se |